Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Venkovní nábytek na zahradu / terasu / balkon Počet produktů: 140

  • Sestavy zahradního nábytku

    Zahradní sedací souprava vnese na Vaši terasu maximální pohodlí i designový prvek. Najdete u nás i sestavy zahradního nábytku, lavice se stolem a další.

    Chcete si ve venkovním prostoru u Vašeho domu dopřát pohodlí a vytvořit si příjemné místo pro relax? Pak Vás možná zaujme zahradní sedací souprava, nebo zahradní sestava, které můžete u nás najít v provedení z kovu, plastu, dřeva i umělého ratanu. Nabízíme jak levné venkovní sedací soupravy, tak i různá luxusní provedení, zahradní jídelní sety, sestavy stolu a lavic apod. Tyto soupravy a sety se budou dobře vyjímat na Vaší terase, případně pod pergolou, nebo na balkoně.

  • Zahradní pohovky

    Dopřejte si luxus na Vaší zahradě, nebo terase a pořiďte si relaxační pohovku, nebo velké zahradní lehátko pro dva. Provedení z kovu, dřeva, umělého ratanu.

    Chcete si na Vaší zahradě dopřát opravdový relax a navíc ji doplnit luxusním designovým kouskem? Pak zvažte pořízení zahradní pohovky, nebo velkého relaxačního lehátka pro 2 osoby, které pozvednou Vaše venkovní prostory na úplně jinou úroveň. Tyto gauče a lehátka u nás najdete v nejrůznějších designech a provedení z umělého ratanu, kovu, případně masivního dřeva spolu s měkkým, pohodlným polstrováním.

  • Závěsná houpací křesla

    Závěsné houpací křeslo vajíčko se stane místem relaxu, ale také dodá luxusní designový prvek. Modely se stojanem pro jednu i dvě osoby.

    Chcete si dopřát kousek luxusu za dostupnou cenu? Pak se Vám mohlo líbit houpací relaxační závěsné křeslo, které je jako dělané pro chvíle pohody na zahradě, terase, balkoně, ale využít ho můžete i v bytě. Na našem webu najdete relaxační houpací křesla pro jednoho i pro dva. Provedení v imitaci ratanu nejčastěji šedé, černé, nebo bílé barvy dodává křeslu šmrnc. Měkké polstry pak vytváří pohodlí. Většina křesel je u nás dostupná se stojanem, takže nemusíte nikam nic vrtat, nebo jinak složitě upevňovat.

  • Zahradní lehátka

    Pořiďte si venkovní lehátko a dopřejte si relax na Vaší zahradě, terase, u bazénu, nebo na balkoně. Pohodlná opalovací lehátko pro jednoho i pro dva v provedení se stříškou, skládací, polohovací…

    Máte rádi relax, opalování a nicnedělání? Pak Vám nesmí chybět vhodné venkovní lehátko, které můžete umístit jak na zahradu, terasu, k bazénu, nebo třeba na balkon. U nás najdete opalovací lehátka s nosností až 150 kg určené pro jednu, nebo dvě osoby, na kterých si najde díky polohování opěradla vhodnou polohu každý. Díky skládacímu provedení můžete lehátko mimo sezónu uložit např. pod postel. Vybírat můžete prakticky ze všech oblíbených materiálů, jako jsou dřevo(masiv), hliník, plast, kov.

  • Zahradní lavičky

    Venkovní lavička Vám vytvoří prostor pro relax na zahradě, balkoně, pod pergolou, nebo na terase. Na výběr lavice pivní, s úložným prostorem, s opěradlem, bez opěradla, dřevěné, kovové, ratanové…

    Chcete si vytvořit místo pro odpočinek ve venkovním prostoru? Pak Vám nesmí chybět vhodná lavička, kterou můžete umístit na klidné místo zahrady, ale také na balkon, terasu, nebo pod pergolu. U nás najdete modely v bílé, hnědé i černé barvě jak s opěradlem, tak i bez opěradla, které jsou vhodné pro samostatné umístění, ale i do pivních, nebo jídelních setů. Velmi oblíbené jsou zahradní lavičky z masivního teakového dřeva, ale můžete vybírat i modely z umělého ratanu, kovu, nebo plastu.

  • Zahradní houpačky

    Dopřejte si luxus na Vaší zahradě, nebo terase a pořiďte si relaxační pohovku, nebo velké zahradní lehátko pro dva. Provedení z kovu, dřeva, umělého ratanu.

    Chcete si na Vaší zahradě dopřát opravdový relax a navíc ji doplnit luxusním designovým kouskem? Pak zvažte pořízení zahradní pohovky, nebo velkého relaxačního lehátka pro 2 osoby, které pozvednou Vaše venkovní prostory na úplně jinou úroveň. Tyto gauče a lehátka u nás najdete v nejrůznějších designech a provedení z umělého ratanu, kovu, případně masivního dřeva spolu s měkkým, pohodlným polstrováním.

  • Zahradní stoly

    Pokud potřebujete malý zahradní odkládací stolek, nebo velký venkovní jídelní stůl na terasu, nebo pod pergolu, pak jste tu správně. Nabízíme stoly plastové, kovové, dřevěné z masivu, rozkládací, skleněné.

    Pokud nechcete kupovat celou zahradní sestavu, případně si ji chcete poskládat přesně dle svých požadavků, tak jste v této kategorii správně. Můžete vybírat z malých nízkých stolků i velkých stolů na zahradu, terasu, nebo balkon, které můžete využít jako odkládací stolky, ale i jídelní stoly. Některé stoly mají uprostřed horní desky otvor pro slunečník. Nabízíme stoly plastové, kovové z hliníku, nebo oceli, dřevěné z masivu jako je teak, eukalyptus, nebo akát. Stoly mohou být doplněné o desku z tohokovu (drátěné stoly), nebo z bezpečnostního skla.

  • Zahradní židle a křesla

    Plastové, kovové, dřevěné i ratanové židle a křesla pro Vaše venkovní prostory. Vhodné na zahradu, terasu i balkon. Moderní polohovací skládací křesla i tradiční židle z masivního dřeva.

    V této kategorii najdete venkovní židle a křesla, která můžete využít buď samostatně pro chvíle relaxu, případně do sestavy nábytku na zahradě, terase, nebo třeba na balkoně. Najdete u nás jak moderní křesla z hliníku, plastu, nebo umělého ratanu (často ve skládacím, nebo polohovacím provedení), tak i dřevěné masivní židle a křesla. Vybírejte nejen podle designu, ale také podle potřebné nosnosti- u nás máme křesla až do 150 kg.

  • Slunečníky a pavilony

    Vhodný slunečník, nebo pavilon Vám vytvoří příjemný stín na zahradě, terase, nebo na balkoně. K dispozici modely s boční nohou i klasické.

    Chcete se v parném létě schovat před sluncem, ale nikde není kousek stínu? Pak si ho vytvořte jednoduše slunečníkem, nebo pavilonem, který můžete využít na zahradě, terase, ale např. také na balkoně. V nabídce máme zahradní pavilony a slunečníky s podstavcem i samostatné a to jak v provedení klasickém, tak i moderní s boční nohou. Většina slunečníků je otevíraná jednoduše pomocí ruční kliky.

  • Bazény a vířivky
  • Zahradní grily

    Gril na dřevo, nebo dřevěné uhlí je klasika, která nikdy neomrzí. Perfektní na zahradu, terasu, nebo do pergoly.

    Pokud chcete opravdu chutný a šťavnatý steak, pak se bez kvalitního grilu neobejdete. Doporučujeme vybírat model s víkem, pod kterým se drží teplo a maso je tak lépe propečené, ale přitom se příliš nevysušuje. Krom klasických grilů na dřevo a dřevěné uhlí v kotlíkovém provedení nabízíme také kvalitní grily s udírnou a malé levné grily ideální na terasu, nebo balkon.

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 140 položek