Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Pohodlná křesla do pokoje - televizní, na čtení, relaxační, rozkládací Počet produktů: 78

  • Křesla ušáky

    Pohodlné křeslo v klasickém provedení ušák Vám poskytne místo pro relax, ale také se stane designovým doplňkem pokoje. Tradiční šedá, hnědá, ale i barevná provedení.

    Máte rádi pohodlí, klasiku, případně modernu s lehkým retro nádechem a chcete si pořídit do Vašeho interiéru designový kousek nábytku? Pak popřemýšlejte nad křeslem ušák v klasickém, nebo moderním pojetí, které Vám poskytne prostor pro relaxaci u TV, popíjení kávy, nebo čtení oblíbené knížky. Najdete u nás i ušáky s podnožkou, případně můžete podnožku zakoupit zvlášť v jiné kategorii. Díky velkému výběru barev můžete křeslo lehce sladit se zbytkem interiéru- nejoblíbenější je u nás křeslo ušák v šedé, nebo hnědé variantě, ale najdete i pestrobarevné modely například s květinovým vzorem, případně křesla v netradičních výrazných barvách, jako je například červená, žlutá, zelená, modrá apod.

  • Relaxační křesla

    Dejte si nohy nahoru a dopřejte si maximální relax v pohodlném křesle například při sledování televize, nebo čtení knížky. Na výběr máte jak klasická relaxační křesla, tak i modely s polohováním, podnožkou, taburetem, masážní…

    Pokud hledáte kousek nábytku, který Vám zajistí maximální pohodlí a případně vnese do pokoje i designový prvek, pak se podívejte po relaxačním křesle. Můžete v něm jen tak v klidu sedět a vychutnávat si kávu, nebo oblíbenou knížku, případně sledovat televizi, poslouchat hudbu, nebo se v případě některých modelů i nechat masírovat. Najdete u nás jak křesla kožená, v provedení z eko-kůže, nebo s textilním potahem. Tato relaxační odpočinková křesla jsou perfektní jak pro aktivní lidi, tak i pro seniory.

  • Houpací křesla
na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 78 položek

Pořiďte si pohodlné křeslo, ve kterém můžete relaxovat ve Vašem obývacím pokoji, případně sledovat TV, číst si knížku apod. Klasická i designová křesla, tradiční, retro i moderní. Barevné i v tradičním šedém, nebo hnědém provedení.

Kvalitní křeslo se stane středobodem obývacího pokoje- můžete v něm jen tak relaxovat, číst si knížku, nebo třeba poslouchat hudbu, či sledovat televizi. Vhodně zvolené křeslo se může stát také výborným designovým prvkem Vašeho obývacího pokoje, nebo třeba pracovny- stačí si vybrat model s výraznými barvami, květinovým potiskem, případně ladící k ostatním doplňkům v pokoji- oblíbené barvy jsou žlutá, zelená, růžová, šedá, hnědá. Najdete u nás i rozkládací křesla na spaní, klubová křesla, nebo třeba polohovací křesla s výklopnou podložkou pod nohy.