Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Kvalitní sedací soupravy - levné i luxusní, malé i velké, s úložným prostorem Počet produktů: 269

  • Rozkládací sedačky

    Sedací soupravy s rozkladem 140, 160, 180 cm i jiné. Provedení s úložným prostorem, nebo matrací na spaní ve variantách rovná, rohová, do U, do L.

    Rozkládací sedačky jsou dnes ve velké oblibě, protože umožní vytvořit velký relaxační prostor i v menších pokojích, případně je využít jako místo na spaní (ať už příležitostné, nebo každodenní- některé modely jsou dostupné i s matrací). Do malých bytů jsou často pořizovány menší sedačky pro 2, nebo 3 osoby, ale rozkládací modely můžete koupit i ve velkém rohovém provedení do L, případně v provedení do U, na které se vejde celá početná rodina.

  • Rohové sedačky

    Rohové sedací soupravy do L nejen v oblíbených rozměrech 200x150 a 300x200 cm. Sedačky do malého bytu i velké luxusní rohové modely rozkládací a s úložným prostorem.

    Rohové sedací soupravy (případně sedací soupravy do L) jsou dnes velmi oblíbené zejména kvůli efektivnímu využití prostoru, ale také jejich pohodlnosti a možnosti je rozložit a vytvořit si tak velký prostor pro relax. Často obsahují také úložný prostor, který je velmi praktický. Z těchto důvodů se hodí jak do většího obýváku v domě, tak i do malého bytu, kde je případně můžete využít i na spaní (spíše příležitostné, ale v některých případech i každodenní). Sedací soupravy do rohu u nás můžete vybírat nejen v oblíbených rozměrech 200x150 a 300x200 cm, ale i v mnoha dalších.

  • Sedačky do U

    Velká sedací souprava do U s možností rozkladu nabídne velké místo pro relax i zábavu. U těchto gaučů najdete často také velký úložný prostor.

    Chcete si dopřát dostatek prostoru k relaxu celé Vaší rodiny? Luxusní pohodlná sedací souprava U Vám tento sen dopřeje. U nás najdete modely v moderním i klasickém provedení, s rozkladem, nebo úložným prostorem. U sedaček do U je oblíbená především rozkládací funkce, kdy po rozložení vytvoříte opravdu velkou jednolitou plochu pro relax celé rodiny.

  • Válendy

    Kvalitní válenda pro jednu, nebo dvě osoby vytvoří menší, avšak pohodlný prostor pro relax. Rozkládací polohovací válenda je vhodná i na spaní. Dostupné v rozměrech 80x200, 90x200, 120x200, 140x200 i 160x200 cm.

    Válendu můžete využít jako levnější a menší alternativu namísto sedací soupravy, případě místo k odpočinku například dětském pokoji, nebo v pracovně. Poskytne Vám dostatek prostoru pro jednoho, nebo pro dva a současně vytvoří tolik potřebný úložný prostor. Vybírat můžete modely klasické, rohové, na nožičkách, s čelem, rozkládací. Čalounění válend bývá velmi odolné a jeho barvu si můžete vybrat ze široké nabídky- nejoblíbenější je šedá a hnědá, ale najdete u nás i válendy červené, růžové, žluté, modré, hnědé…

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 269 položek

Ať už hledáte velkou luxusní sedací soupravu, nebo malou levnou sedačku do bytu- u nás si vyberete. Kvalitní klasické i moderní designové sedací soupravy včetně rozkládacích modelů s matrací pro každodenní spaní.

Sedací souprava tvoří středobod obývacího pokoje, takže byste její výběr neměli zanedbat. To platí, ať už hledáte velkou moderní sedačku s nádechem luxusu, nebo jen dvoumístný mini gauč do malého bytu. Kvalitní pohodlná sedací souprava může být jak látková, tak i kožená, nebo z eko-kůže- záleží jen na Vás, jaký materiál upřednostňujete. Určitě Vám ale doporučujeme připlatit za model s úložným prostorem, protože toho není nikdy dost. Sedací soupravy můžete u nás vybírat v nepřeberném množství vzhledů (klasické, moderní, retro, rustikální, designové, vyšší na nožičkách, s lenoškou…), ale také barev, z nichž patří k nejoblíbenějším především klasická šedá, ale v posledních letech se dostávají do popředí i výraznější barvy jako je např. tyrkysová, červená, žlutá, nebo třeba růžová.