Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Nábytek do dětského pokoje - pro kluka i pro holčičku Počet produktů: 253

  • Dětské postele

    Dětská postel v rozměru 90x200, nebo 140x200 cm zajistí kvalitní spánek, ale může také poskytnout úložný prostor, nebo místo na hraní v případě postele domečkové, se skluzavkou. Dostupné v barvě bílé a dekorech dřeva.

    Spánek je základním klíčem k tomu, aby mohlo každé dítě dobře fungovat a rozvíjet se. Proto byste měli výběru dětské postele věnovat zvýšenou pozornost. Důležitý je samozřejmě nejen vzhled (u nás můžete vybírat postele v oblíbené bílé barvě, moderním dub sonoma, nebo jiných dekorech dřeva), ale také funkčnost (úložný prostor), případně možnost hraní (domečková postel, postel se skluzavkou). Důležitým aspektem je rozměr- pro menší děti je vhodné klasické jednolůžko 90x200 cm, ale pro dorost a teenagery, nebo školáky doporučujeme větší postel 140x200 cm.

  • Dětské skříně

    Vhodná šatní skříň by v žádném dětském pokoji neměla chybět- zajistí pořádek a uschová oblečení, ale případně i hračky, učební pomůcky apod. Nejoblíbenější jsou modely v univerzální bílé barvě.

    Určitě každý z nás někdy řešil problém s úložnými prostory- v dětském pokoji ho dokáže krom úložných boxů dobře vyřešit vhodně zvolená skříň, která může pojmout jak oblečení, tak i knížky, hračky, učební pomůcky a jiné různé poklady. Na našem webu najdete jak šatní skříně do pokojíčku v oblíbené bílé barvě, tak i v různých dekorech dřeva včetně oblíbeného moderního dubu sonoma, nebo například skříně se zrcadlem.

  • Dětské psací stoly

    Správně vybraný psací / pracovní stůl je důležitý jak pro menší děti, tak i pro školáky. U nás najdete stoly v bílé barvě i dekoru dřeva.

    Psací a pracovní stůl je základem vzdělávací části dětského pokoje. Jeho výběr je dobré nepodceňovat a vybírat takový, který vyhoví všem potřebám dítěte- může si na něm kreslit, psát, pracovat, hrát se PC atd. Doporučujeme připlatit si za stůl s úložnými prostory ve formě šuplíků, nebo skříňky na boku, které se budou vždy hodit. U nás najdete vhodný stůl do každého dětského pokoje- můžete vybírat z modelů z barvě bílé, černé, nebo různých dekorů dřeva včetně moderního dub sonoma.

  • Sedací vaky a pytle

    Sedací vak, nebo pytel se stane oblíbeným funkčním, ale i designovým doplňkem dětského pokoje. Na výběr všechny oblíbené varianty v různých velikostech a barvě šedé, modré, fialové, červené a další.

    Sedací pytle, polštáře a vaky se stávají hitem a nahrazují často klasická křesla nejen v dětských pokojích. Nicméně jsou to především děti, které si je okamžitě zamilují a to díky jejich designu ve spojení s pohodlím. Můžete vybírat z nejrůznějších barev vaků, z nichž nejoblíbenějšími jsou šedá, modrá, fialová a červená. Sedací vaky a pytle z naší nabídky jsou vhodné i pro venkovní použití (při vhodném počasí), Můžete u nás najít jak vaky a pytle klasické, tak i v provedení křeslo s opěradlem a případně s nejrůznějšími doplňky jako je například držák na lahev.

  • Dětské otočné židle

    Kvalitní otočná židle na kolečkách je důležitá pro pohodlné sezení u PC, nebo u pracovního stolu. Dítěti pomáhá se správným rozvojem pátěře.

    Výběr vhodné a kvalitní dětské židle k psacímu stolu není radno podceňovat. Správná dětská židle musí držet tělo ve správné poloze a pomáhá tak rozvoji páteře. Měla by být určitě ergonomická tak, jako všechny židle v naší nabídce. Pro delší sezení volte určitě otočnou židle k psacímu stolu s područkami a možností výškového nastavení tak, aby Vaše dítě sedělo ve správné poloze.

  • Sestavy dětského nábytku

    Pořiďte si kompletní set nábytku do dětského pokoje a mějte tak jistotu, že k sobě jednotlivé prvky perfektně sedí.

    Zařizujete dětský pokojíček a jde Vám z toho všeho hlava kolem? Pak si můžete situaci zjednodušit koupí kompletní sestavy nábytku. Nemusíte tak vybírat jednotlivé kousky zvlášť a máte jistotu, že k sobě budou perfektně pasovat- jak z hlediska designu, tak velikosti a funkčnosti. Máme na výběr z nábytku v univerzální bílé barvě, ale také nejrůznějších dekorech dřeva.

  • Nábytek pro miminka
  • Zábava a hračky
na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 253 položek

Správně zvolený nábytek v dětském pokoji umožní dítěti lépe se rozvíjet, učit, ale taky si hrát a bavit se. Objevujte nábytek pro malé děti, školáky i teenagery v provedení pro kluky i holčičky.

Výběr správného nábytku do dětského pokojíčku je velmi důležitý, protože musí splňovat hned několik účelů- malým dětem musí umožnit si hrát a objevovat svět; školákům se učit vzdělávat, ale také se bavit; teenagerům pak plnohodnotně žít se vším, co k tomu patří. Na našem webu najdete různé typy a provedení nábytku vhodné pro holky i kluky, případně můžete zvolit oblíbený bílý nábytek do dětského pokoje, který je vhodný pro obě pohlaví- můžete jej klidně využít pro smíšené dětské pokojíčky.