Kategorie

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Rozkládací jednolůžko bílé se zábranou okolo zdi, lakovaná borovice, 90x200 cm

Toto zboží je dostupné POUZE ONLINE. Rozkládací postel PINO se přizpůsobí všem případům. Je skvělou volbou do dětských, teenagerských a hostovských pokojů, protože kromě lehací plochy, velké přibližně 90 x 200 cm ...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

cca 2-3 týdny

23 499 Kč

Více informací

Toto zboží je dostupné POUZE ONLINE. Rozkládací postel PINO se přizpůsobí všem případům. Je skvělou volbou do dětských, teenagerských a hostovských pokojů, protože kromě lehací plochy, velké přibližně 90 x 200 cm, nabízí i druhé vysouvací lůžko o stejných rozměrech cca 90 x 200 cm - postel se tak jednoduše roztáhne na rozměr 180 x 200 cm. Jelikož postel bílé barvy i dobře vypadá a nabízí vysokou zástěnu a čela, se správnými polštáři a doplňky je vhodný pro použití i jako pohovka či lavice, například na chalupě. Nosnost je až 140 kg, takže nezáleží jestli nabídnete tuto roztahovací postel dítěti nebo dospělákovi. Důvodem dobré stability a nosnosti je kvalitní rám, který byl vyroben z kombinace masivní borovice a dřevodekoru. Matrace není součástí dodávky roztahovací postele PINO, součástí je ovšem kvalitní rošt. Upozorňujeme, že toto zboží se nenachází v našich prodejnách. Objednat si jej můžete pouze přes e-shop Möbelix nebo na požádání v kamenných prodejnách.

Rozměry: 200/90/ cm

Barva: bílá

Upřesňující informace: lamelový rošt,nelze nastavit

Tento produkt Rozkládací jednolůžko bílé se zábranou okolo zdi, lakovaná borovice, 90x200 cm najdete v kategorii Dětské postele, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete přímo na eshopu prodejce moebelix.cz, kde můžete zboží také objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Dětské postele