Kategorie

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Kvalitní polohovací zahradní židle hliník + umělá textilie, šedá

Zahradní židle NABILA s rozměry 58 x 112 x 68 cm (Š  x V x H) se skvěle hodí na terasu nebo zahradu. Stabilní hliníková konstrukce v tmavě šedé barvě  s práškovým nástřikem je doplněna výpletem z kvalitní umělé ...

Více informací

1 599 Kč

-2 400 Kč

3 999 Kč s DPH

Více informací

Zahradní židle NABILA s rozměry 58 x 112 x 68 cm (Š  x V x H) se skvěle hodí na terasu nebo zahradu. Stabilní hliníková konstrukce v tmavě šedé barvě  s práškovým nástřikem je doplněna výpletem z kvalitní umělé textilie.  Díky polohovatelné zádové opěrce a ručně nastavitelným područkám si můžete zvolit optimální polohu, ve které se budete cítit nejvíce komfortně. Křeslo lze zatížit max. 120 kg.  Dejte relaxování zelenou s mimiřádně pohodlným zahradním křeslem NABILA!   

Rozměry: 68/58/112 cm

Barva: tmavě šedá

Upřesňující informace: skládací

Tento produkt Kvalitní polohovací zahradní židle hliník + umělá textilie, šedá najdete v kategorii Zahradní židle a křesla, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt v tuto chvíli není skladem, ale v kategorii Zahradní židle a křesla najdete podobné. Do této kategorie přejdete jednoduše stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Zahradní židle a křesla

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní židle a křesla