Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Plastový pojízdný stůl venkovní ke grilu, s úložným prostorem a nerezovou deskou, 82x90x52 cm, grafit

Funkční a promyšlené řešení v krásném stylu – např. grilovací stůl UNITY 105 L – se hodí na každou zahradu nebo terasu domu. Hlavní výhodou produktu je jeho multifunkčnost. Díky promyšlené struktuře jej lze pou ...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

3 439 Kč

-860 Kč

4 299 Kč s DPH

Více informací

Funkční a promyšlené řešení v krásném stylu – např. grilovací stůl UNITY 105 L – se hodí na každou zahradu nebo terasu domu. Hlavní výhodou produktu je jeho multifunkčnost. Díky promyšlené struktuře jej lze použít jako jídelní stůl a skříň na různé produkty a přísady. Úložný stolek je vybaven nerezovou deskou z ocele AISI 304 je odolná proti vodě, šikovnou rukojetí s přídavnými háčky a válečky, díky kterým je přesun produktu velmi snadný. Do prostorné skřinky se vejde mobilní příslušenství potřebné k přípravě a podávání jídla venku. Snadná montáž.

Rozměry: 52/82/90 cm

Barva: barvy grafitu

Upřesňující informace: úložný prostor, odolné proti nepříznivému počasí

Tento produkt Plastový pojízdný stůl venkovní ke grilu, s úložným prostorem a nerezovou deskou, 82x90x52 cm, grafit najdete v kategorii Zahradní stoly, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt v tuto chvíli není skladem, ale v kategorii Zahradní stoly najdete podobné. Do této kategorie přejdete jednoduše stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Zahradní stoly

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní stoly