Kategorie

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Malý dřevěný rohový set nábytku na balkon, vyšší lavice + stolek, šedé polstry

Sleva! sada na Balkon Lia Z Masivu Zobrazit větší

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Kompaktní balkonový set  LIA v šedé a akáciové barvě je perfektním doplňkem i pro menší balkony. 3dílná sada se skládá ze 2 židlí, které lze složit do rohové lavice, a praktick ...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

6 799 Kč

-1 200 Kč

7 999 Kč s DPH

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE! Kompaktní balkonový set  LIA v šedé a akáciové barvě je perfektním doplňkem i pro menší balkony. 3dílná sada se skládá ze 2 židlí, které lze složit do rohové lavice, a praktického skládacího stolu. Robustní balkonová sestava z masivního akáciového dřeva zaujme svým zrnitým povrchem. Hustě polstrované sedáky vyrobené z látky odolné proti povětrnostním vlivům v šedé barvě zajišťují optimální pohodlí při sezení. Židle jsou každá o rozměru cca 100 x 91 x 50 cm (Š x V x H), zatímco stůl je cca 100 x 75 x 46 cm (Š x V x H).  

Rozměry: // cm

Barva: šedá

Upřesňující informace: skládací stůl, sklápěcí lavice

Tento produkt Malý dřevěný rohový set nábytku na balkon, vyšší lavice + stolek, šedé polstry najdete v kategorii Zahradní dřevěný nábytek, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt v tuto chvíli není skladem, ale v kategorii Zahradní dřevěný nábytek najdete podobné. Do této kategorie přejdete jednoduše stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Zahradní dřevěný nábytek

10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní dřevěný nábytek