Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Válenda s pěnovou matrací a úložným prostorem 201x91x47 cm

Sleva! Válenda Bengi Zobrazit větší

Čalouněná válenda BENGI je levnou a šikovnou variantou pro pohodlný spánek. Žádné nakupování roštů a matrací navíc! Tato postel má vše potřebné již integrováno. Obsahuje pevný, do strany vyklápěcí rošt s pevně za ...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

ve stejný den

6 999 Kč

-4 300 Kč

11 299 Kč s DPH

Více informací

Čalouněná válenda BENGI je levnou a šikovnou variantou pro pohodlný spánek. Žádné nakupování roštů a matrací navíc! Tato postel má vše potřebné již integrováno. Obsahuje pevný, do strany vyklápěcí rošt s pevně začalúnenou pěnovou matrací s okrasným vzorovaným bílo-černým potahem. Pod roštem s matrací se ukrývá praktický úložný prostor. Zde můžete pohodlně uložit přikrývky, polštáře, deky a jiné. Postel BENGI, s celkovými rozměry přibližně 91 x 47 x 201 cm má čalounění vyrobené z černé tkaniny. Celkový dojem dotvářejí nohy v hliníkové barvě. Maximální zatížení postele činí 85 kg. Vyberte si vhodné lůžkoviny a povlečení v našem obchodě a užívejte si pohodlný spánek na nové posteli! 

Rozměry: 200/90/ cm

Barva: antracitová, černá, bílá

Upřesňující informace: úložný prostor, výběr látky

Tento produkt Válenda s pěnovou matrací a úložným prostorem 201x91x47 cm najdete v kategorii Čalouněné postele 90x200 cm, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete přímo na eshopu prodejce moebelix.cz, kde můžete zboží také objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

18 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Čalouněné postele 90x200 cm