Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Velká moderní skříň interiérová bílá / barva betonu / zrcadlo, 64x180x198 cm

Sleva! Skříň S Posuvnými Dveřmi Stripe Zobrazit větší

Skříň s posuvnými dveřmi STRIPE se vyznačuje čistou alpskou bílou barvou kombinovanou s dekorem v betonové barvě a módními akcenty v podobě dekorativních prvcích lesklé chromové barvy. Křišťálové zrcadlo také zaji ...

Více informací

9 999 Kč

-4 300 Kč

14 299 Kč s DPH

Více informací

Skříň s posuvnými dveřmi STRIPE se vyznačuje čistou alpskou bílou barvou kombinovanou s dekorem v betonové barvě a módními akcenty v podobě dekorativních prvcích lesklé chromové barvy. Křišťálové zrcadlo také zajišťuje funkční eleganci a perfektní styl. Šatník má rozměry přibližně 180 x 198 x 64 cm (Š / V / H). Za dvěma posuvnými dveřmi se skrývají 2 police a 2 šatní tyče. Dopřejte své ložnici užitečný, ale velmi stylový úložný prostor pro vaše oblečení s touto skříní!

Rozměry: 64/180/198 cm

Barva: šedá, bílá

Tento produkt Velká moderní skříň interiérová bílá / barva betonu / zrcadlo, 64x180x198 cm najdete v kategorii Skříně s posuvnými dveřmi, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt v tuto chvíli není skladem, ale v kategorii Skříně s posuvnými dveřmi najdete podobné. Do této kategorie přejdete jednoduše stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Skříně s posuvnými dveřmi

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Skříně s posuvnými dveřmi