Kategorie

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Zrcadlová šatní skříň do dětského pokoje / ložnice, dub + antracit, 53,5x159,3x196,3 cm

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE.Šatní skříň CHICAGO poskytne Vaší ložnici dostatek úložného prostoru a dodá jí moderní vzhled. Užitečným pomocníkem se stanou i zrcadla na přední části. Skříň disponuje 4 dve ...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

cca 4-5 týdnů

7 999 Kč

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE.Šatní skříň CHICAGO poskytne Vaší ložnici dostatek úložného prostoru a dodá jí moderní vzhled. Užitečným pomocníkem se stanou i zrcadla na přední části. Skříň disponuje 4 dveřmi šatny tyčí a 7 policemi, z čehož 6 jsou nastavitelné. Každá z polic může být zatížena do 5 kg. Doplňkové zásuvky jsou ideální na odložení spodního prádla a jiných drobností. Toto zboží se nenachází na našich prodejnách. Objednat si ho můžete přes internet nebo na každé prodejně.

Rozměry: 53,5/159/196 cm

Barva: antracitová, barvy dubu

Upřesňující informace: výběr typů, čelo skříně se zrcadlem

Tento produkt Zrcadlová šatní skříň do dětského pokoje / ložnice, dub + antracit, 53,5x159,3x196,3 cm najdete v kategorii Dětské skříně, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete přímo na eshopu prodejce moebelix.cz, kde můžete zboží také objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Dětské skříně