Kategorie

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Zahradní slunečník kulatý skládání klikou, odolný UV záření, antracit, 245 cm

Sleva! Slunečník Akane Zobrazit větší

Tento elegantní slunečník poskytuje velkorysý stín počas slunečných dnů a je vždy nápomocný, chcete-li relaxovat na svém oblíbeném místě v zahradě nebo u vody. Slunečník AKANE má polyesterový potah s UV 50+ a rozp ...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

cca 1-2 týdny

999 Kč

-1 300 Kč

2 299 Kč s DPH

Více informací

Tento elegantní slunečník poskytuje velkorysý stín počas slunečných dnů a je vždy nápomocný, chcete-li relaxovat na svém oblíbeném místě v zahradě nebo u vody. Slunečník AKANE má polyesterový potah s UV 50+ a rozpětím cca 270 cm. Elegantní pokrytí v decentní antracitové barvě činí slunečník optimálně kombinovatelným s každým zahradním nábytkem. Rám vyrobený z hliníku a oceli o průměru trubky cca 38 mm je flexibilně výškově nastavitelný až do maximální výšky 245 cm. Díky funkci naklánění lze slunečník nastavovat v závislosti na poloze slunce. Odpovídající stojany na slunečníky naleznete v našem internetovém obchodě a kamenných prodejnách Möbelix.

Rozměry: //245 cm

Barva: antracitová

Upřesňující informace: odolné vůči UV záření

Tento produkt Zahradní slunečník kulatý skládání klikou, odolný UV záření, antracit, 245 cm najdete v kategorii Slunečníky a pavilony, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete přímo na eshopu prodejce moebelix.cz, kde můžete zboží také objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

3 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Slunečníky a pavilony