Kategorie

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Měkká čalouněná barová židle s opěradlem tmavě růžová / 4 černé nohy

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Barová židle BROOKE od LIVETASTIC je výjimečným kouskem, který obohatí váš domov. Hned na první pohled upoutá růžovým sametovým potahem, který je ještě vylepšen prošíváním ...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

cca 5 pracovních dnů

2 999 Kč

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Barová židle BROOKE od LIVETASTIC je výjimečným kouskem, který obohatí váš domov. Hned na první pohled upoutá růžovým sametovým potahem, který je ještě vylepšen prošíváním s ozdobnými knoflíčky. Plocha sedáku je velká asi 37,5 x 37,5 cm (Š x H), a díky pohodlným pěnovým vycpávkám, jakož i středně vysokému opěradlu a dvěma loketním opěrkám, si sezení v této židli zamilujete. Se čtyřmi kulatými ocelovými nohami s práškovým nástřikem černé barvy má skořepina sedáku stabilní základnu. A jelikož nohy mají dodatečnou opěrku nohou, židle disponuje jedinečným komfortem. Židle BROOKE o rozměrech cca 55 x 103,5 x 52 cm (Š x V x H) je dostupná v různých barvách a vlastní certifikát REACH. Je dobré vědět také, že odolá hmotnosti až 110 kg. Upozorňujeme, že toto zboží není vystaveno v našich pobočkách, je možné jej získat POUZE ONLINE v našem internetovém obchodě nebo na požádání v kterékoli kamenné prodejně. Doručení přímo domů k zákazníkovi je vždy zdarma.

Rozměry: 52/55/103,5 cm

Barva: růžová, černá

Tento produkt Měkká čalouněná barová židle s opěradlem tmavě růžová / 4 černé nohy najdete v kategorii Barové židle, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete přímo na eshopu prodejce moebelix.cz, kde můžete zboží také objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Barové židle