Kategorie

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Bílé křeslo ušák na čtení / sledování tv, dřevěné nohy, látkový potah

Toto klasické křeslo 'ušák' VIOLA v trendovém vzhledu vám nabídne ideální místo pro relax. Je čalouněné béžovým potahem, který zaručeně nazdobí váš interiér. Se štědrými rozměry, přibližně 82 x 95 x 85 cm (Š x ...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

cca 1-2 týdny

8 999 Kč

-6 832 Kč

15 831 Kč s DPH

Více informací

Toto klasické křeslo 'ušák' VIOLA v trendovém vzhledu vám nabídne ideální místo pro relax. Je čalouněné béžovým potahem, který zaručeně nazdobí váš interiér. Se štědrými rozměry, přibližně 82 x 95 x 85 cm (Š x V x H),  se budete u krbu, televize či oblíbené knihy cítit přímo královsky. Nohy ze dřeva se perfektně hodí k vzhledu křesla. Pohodlné sedění zajišťuje speciální pružinový systém a kvalitní PUR pěna. Maximální nosnost je cca 120 kg. Křeslo VIOLA je designový prvek, který upoutá v každém interiéru!

Rozměry: 48/82/95 cm

Barva: bílá

Upřesňující informace: výběr látky

Tento produkt Bílé křeslo ušák na čtení / sledování tv, dřevěné nohy, látkový potah najdete v kategorii Křesla ušáky, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete přímo na eshopu prodejce moebelix.cz, kde můžete zboží také objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Křesla ušáky