Kategorie

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Vysoká židle k baru, tenké kovové nohy, měkké čalounění s opěrkou, béžová / zlatá

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. S touto atraktivní barovou židlí získáte skvělý sedací nábytek k vašemu domácímu baru! Prošívaný potah béžové barvy se sametovém vzhledem a elegantní rám z lakovaného železa ...

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

1 759 Kč

-440 Kč

2 199 Kč s DPH

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. S touto atraktivní barovou židlí získáte skvělý sedací nábytek k vašemu domácímu baru! Prošívaný potah béžové barvy se sametovém vzhledem a elegantní rám z lakovaného železa zlaté barvy spolu krásně ladí. Židle má rozměry cca 46 x 103,5 x 57 cm (Š x V x H) a stane se ozdobou ve vaší domácnosti. Pro optimální komfort sezení je barová židle vybavena měkkým pěnovým polstrováním, středně vysokým opěradlem a opěrkou nohou. A bonus nakonec, maximální nosnost židle je až 140 kg a lze ji u nás získat ve více barvách. Upozorňujeme, že toto zboží není vystaveno v našich pobočkách, je možné jej získat POUZE ONLINE v našem internetovém obchodě nebo na požádání v kterékoli kamenné prodejně. Doručení přímo domů k zákazníkovi je vždy zdarma.

Rozměry: 57/46/103,5 cm

Barva: béžová

Tento produkt Vysoká židle k baru, tenké kovové nohy, měkké čalounění s opěrkou, béžová / zlatá najdete v kategorii Barové židle, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt v tuto chvíli není skladem, ale v kategorii Barové židle najdete podobné. Do této kategorie přejdete jednoduše stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Barové židle

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Barové židle