Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Levné skládací a polohovací křeslo na zahradu / terasu / balkon, šedé

Tato antracitová židle je vhodným kouskem pro váš balkon, terasu nebo odpočinkové zákoutí v zahradě. Relaxační křeslo BRUCE má trubkovou kovovou konstrukci ošetřenou práškovou barvou, pro odolnost v exteriéru. Sedadlo ...

Více informací

1 299 Kč

-400 Kč

1 699 Kč s DPH

Více informací

Tato antracitová židle je vhodným kouskem pro váš balkon, terasu nebo odpočinkové zákoutí v zahradě. Relaxační křeslo BRUCE má trubkovou kovovou konstrukci ošetřenou práškovou barvou, pro odolnost v exteriéru. Sedadlo a zádová opěrka jsou potaženy pevnou textilií, což je velmi praktické - sezení je tak velmi vzdušné! Křeslo se dá v případě jeho nepotřebnosti složit, takže šetří prostor. Na této židli se dá pohodlně sedět a užívat si tak léto se stylem!

Rozměry: 66/56/106 cm

Barva: antracitová

Upřesňující informace: skládací

Tento produkt Levné skládací a polohovací křeslo na zahradu / terasu / balkon, šedé najdete v kategorii Zahradní židle a křesla, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt v tuto chvíli není skladem, ale v kategorii Zahradní židle a křesla najdete podobné. Do této kategorie přejdete jednoduše stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Zahradní židle a křesla

7 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní židle a křesla