Kategorie

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Opalovací lehátko se stříškou na zahradu / terasu / balkon, šedé, kov + umělá textilie

Sleva! Opalovací Léhatko Bono 3 Zobrazit větší

S hliníkovým lehátkem BONO 3 potaženým TEXTILEM v antracitové barvě si můžete užívat pohodové dny a opalování na zahradě. Lehátko se snadnou údržbou má rozměry cca 70 x 45 x 200 cm (Š x V x H) a nosnost cca 120 ...

Více informací

1 999 Kč

-2 000 Kč

3 999 Kč s DPH

Více informací

S hliníkovým lehátkem BONO 3 potaženým TEXTILEM v antracitové barvě si můžete užívat pohodové dny a opalování na zahradě. Lehátko se snadnou údržbou má rozměry cca 70 x 45 x 200 cm (Š x V x H) a nosnost cca 120 kg. Nastavitelná zádová opěrka spolu s nastavitelnou sluneční stříškou zajišťuje pohodlí, stín a přesvědčí ladícím krčním polštářem. Lehátko je díky potahu Textilene voděodolné, rychleschnoucí, prodyšné a slibuje pohodlné ležení. Přivítejte sluneční dny s opalovacím lehátkem BONO 3 a dopřejte si skvělý odpočinek!

Rozměry: 200/70/46,5 cm

Barva: antracitová

Upřesňující informace: nastavitelná střecha, nastavitelné opěradlo

Tento produkt Opalovací lehátko se stříškou na zahradu / terasu / balkon, šedé, kov + umělá textilie najdete v kategorii Zahradní lehátka, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.



Tento produkt v tuto chvíli není skladem, ale v kategorii Zahradní lehátka najdete podobné. Do této kategorie přejdete jednoduše stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Zahradní lehátka

18 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní lehátka