Kategorie

Prohlédnuté produkty

Výhody nákupu:

Ověřený prodejce
Zavedená značka

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé zaslání
Dovoz zboží k Vám domů

Osobní vyzvednutí
14 prodejen po celé ČR







Měkká pohodlná barová židle otočná, 4 dřevěné nohy, šedá látka

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Barová židle LEONIE nabízí pohodlné sezení v trendovém skandinávském stylu. Díky harmonickému barevnému schématu a přitažlivému vzhledu je židle LEONIE s tmavě šedým látkov ...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

Dodání: doprava zdarma až k Vám

cca 5 pracovních dnů

2 399 Kč

Více informací

Toto zboží je k dispozici POUZE ONLINE. Barová židle LEONIE nabízí pohodlné sezení v trendovém skandinávském stylu. Díky harmonickému barevnému schématu a přitažlivému vzhledu je židle LEONIE s tmavě šedým látkovým potahem optimální volbou pro každý moderní domov. Světlé nohy z kaučukového dřeva zdůrazňují ještě více její elegantní vzhled a zajišťují potřebnou stabilitu. Židle má rozměry cca 55 x 106 x 56 cm (Š x V x H) a boduje také loketními opěrkami a opěradlem. Kromě toho poskytují pohodlné sezení i pěnové výplně. Pro ještě větší komfort je sedátko otočné o 360°. Samozřejmostí je kovová opěrka nohou v kontrastní černé barvě. Barová židle, s výškou sedáku cca 75 cm a hloubkou cca 43 cm, má maximální nosnost až 140 kg. Upozorňujeme, že toto zboží není vystaveno v našich pobočkách, je možné jej získat POUZE ONLINE v našem internetovém obchodě nebo na požádání v kterékoli kamenné prodejně. Doručení přímo domů k zákazníkovi je vždy zdarma.

Rozměry: 53,5/40/98 cm

Barva: tmavě šedá

Upřesňující informace: sedací plocha otočná o 360°

Tento produkt Měkká pohodlná barová židle otočná, 4 dřevěné nohy, šedá látka najdete v kategorii Barové židle, kde si můžete prohlédnout i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete přímo na eshopu prodejce moebelix.cz, kde můžete zboží také objednat. (Na detail tohoto produktu v eshopu moebelix.cz přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu moebelix.cz" umístěného níže).

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zobrazit všechny produkty v kategorii Barové židle